Woonhuis te huur aan de Ooievaarlaan 14 in Heemstede

Heemstede
Ooievaarlaan 14

Huurprijs€ 3.295 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Zoekt u een duurzame en energie zuinige woning, maar wel in een jaren 30 stijl? Deze ruime hoekwoning met kelder en garage uit 2009 is beschikbaar voor een vaste huurperiode van 12 maanden vanaf 1 augustus 2024 tot eind juli 2025, het betreft een object waar alle antecedenten kloppen. Dat leest u uiteraard vaker, maar in dit specifieke geval kan je wel echt spreken van 'it ticks all the boxes'. Teveel om op te noemen, maar we gaan een poging doen: fraaie modern aangelegde voor- en achtertuin, mogelijkheid tot parkeren van meerdere auto's op privé terrein. Gelegen in de populaire en kindvriendelijke woonwijk genaamd 'Vogelpark' op de grens van Heemstede en Aerdenhout (Bloemendaal). Een super centrale locatie ten opzichte van diverse scholen, sportclubs, winkelstraat, treinstation Heemstede-Aerdenhout en diverse uitvalswegen richting Amsterdam, Haarlem, Hoofdorp en Schiphol. Tevens op 15 minuten fietsafstand van het strand.

Parterre: Entree in ruime hal voorzien van tegelvloer en tevens toegang tot het gastentoilet, gang/trappenhuis naar alle verdiepingen inclusief (wijn)kelder. Ruime lichte woonkamer aan de achterzijde van de woning met uitzicht en toegangsmogelijkheid naar de fraaie modern aangelegde tuin voorzien van sfeerverlichting, zonneterras, kunstgras gazon (ideaal met spelende kinderen), een achterom en een toegang tot de garage/berging. Aan de voorzijde van de woning treft men de open keuken aan. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van Bosch en de opstelling is ideaal voor de kookliefhebber, veel ruimte op het schiereiland om te koken en onder het raam voldoende aanrechtruimte voor de alledaagse keukenklussen. Tussen het woon- en keuken gedeelte treft men een deur naar de berging/garage waar tevens een grote koel,-vriescombinatie staat opgesteld (aangezien de berging ook vanuit de tuin bereikbaar is, is dit ideaal bij zomerse gezelligheid in zowel tuin als keuken). Uiteraard is deze berging/garage ook super geschikt om alle fietsen en dergelijke droog op te slaan.

Eerste verdieping: Zeer royale centrale overloop, met separaat een tweede toilet. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde treft men een over de gehele breedte gesitueerde master bedroom aan. Deze slaapkamer is voorzien van inloopkast inclusief achterblijvende indeling. De tevens op deze verdieping gelegen moderne badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad, designradiator en een fraai wastafelmeubel.
Tweede verdieping: Wederom een royale centrale overloop welke toegang biedt aan zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning gesitueerde slaap/studeer vertrekken. Centraal op de overloop is de tweede badkamer gesitueerd voorzien van inloopdouche, wastafel en de opstelling van de Siemens wasmachine/droger (2019) (beschikbaar voor huurder).

Centrale ligging en op 3 minuten loopafstand van het trein/bus station Heemstede-Aerdenhout. Leiden (15 min), Amsterdam (21 min) en Den Haag (29 min), inclusief internationale scholen (Voorschoten) zijn zo snel bereikbaar. In ongeveer 25 minuten met de auto zijn zowel Amsterdam Zuid en Schiphol zeer goed bereikbaar. Diverse winkels, scholen (inclusief de Internationale School Haarlem), sportfaciliteiten zoals voetbalclubs, hockeyclubs, tennisclubs, maneges, fitness en de Haarlemmermeersche of Kennemer Golf Club zijn vlakbij gelegen. Het gezellige centrum van Heemstede en het historische stadscentrum van Haarlem met zijn ruime aanbod op cultureel gebied en uitgebreide winkel- en restaurantaanbod liggen eveneens op fietsafstand.

Kortom een unieke gelegenheid om voor een huurperiode van maximaal 30 maanden op een super centrale locatie neer te strijken en gebruik te kunnen maken van alle facetten die de omgeving Kennemerland en deze schitterende woning te bieden hebben.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 december 2022;
- Woning is voorzien van energielabel A, 15 op het dak gelegen zonnepanelen bewerkstelligen een lage elektranota voor gebruiker;
- Moderne woning met een authentieke uitstraling in een kindvriendelijke rustige omgeving (alleen bestemmingsverkeer);
- Parkeren voor de garage/berging op privaat terrein voor twee auto's, maar niet letterlijk voor de deur waardoor er geen belemmering ontstaat wat betreft uitzicht uit het keukenraam;
- Tijdelijke doch ruime periode beschikbaar voor de verhuur, ideaal als u tussen twee woningen in zit en toch een fijne plek wil voor u en uw gezin (vast 12 maanden), verhuurder keert eind juli 2025 terug vanuit het buitenland;
- Selectie huurder gaat op basis van gunning verhuurder.

Van deze woning hebben wij een 3D tour beschikbaar, door middel van de onderstaande link start u de 3D tour op. De tour is een 3D plattegrond van de woning welke wij aanbieden, waarbij u zelf virtueel door het huis heen loopt, van ruimte naar ruimte. Het werkt hetzelfde als Google Streetview: u tikt (op een mobiel) met uw vingers op een plek in het huis (met de computer klikt u op de plaats van de foto waar u heen wil bewegen), door naar links/rechts/boven/onder te vegen bekijkt u de ruimte vanuit alle kanten. Zo krijgt u met behulp van de 3D tour een goed beeld van de indeling en de grootte van de woning.

Link naar de 3D tour (verwijzing naar de website van Matterport): https://my.matterport.com/show/?m=bpPNQ6TfnyW

Kenmerken

Huurprijs € 3.295 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 5.500
Beschikbaarheidsdatum 01-08-2024
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 165 m2
Object ID HLM-10488

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 6
Badkamers 2
Energielabel A
Bouwjaar 2009
Tuin Ja
Ligging tuin Noord-West
Formaat tuin 93m2

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Nieuw

Appartement te huur: Kruisstraat 47a

Haarlem

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 93m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Appartement te huur: Bentveldsduin 30

Bentveld

Type woning:

Appartement

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 108m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gemeubileerd

Woonhuis te huur: Bakenessergracht 60

Haarlem

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-08-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 93m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gemeubileerd

Woonhuis te huur: Lorentzkade 212

Haarlem

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

12-08-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 147m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro