Woonhuis te huur aan de Wandelpad in Hilversum

Hilversum
Wandelpad

Huurprijs€ 2.800 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Gunstig gelegen op loopafstand van het station en het centrum, volledige gerenoveerde woning met 5 slaapkamers en 2 badkamers. De smaakvolle en verrassend ruime woning beschikt over een voor- en achtertuin met berging en praktische achterom. Deze jaren 30 woning is met smaak en goed vakmanschap gerenoveerd, de woning voldoet helemaal aan de eisen van vandaag en is zo te betrekken.

Entree, hal met trapopgang, toegang tot de kelderruimte, modern toilet. Woonkamer met tussendeur met glas in lood raam, de ruime woon /eetkamer is voorzien van een houten vloer en biedt via de royale schuifpui toegang tot de achtertuin. De open keuken is van diverse inbouwapparatuur voorzien zoals een oven, vaatwasmachine, magnetron, koel vriescombinatie en een afzuigkap. vanuit de keuken tevens toegang tot de achtertuin, hier treft u een ruime berging en een praktische achterom voor bijvoorbeeld de fietsen.

Eerste verdieping, overloop, drie in grootte variërende slaapkamers, de ruimste 2 zijn voorzien van een inbouwkast, de slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een balkon. De modern (eerste badkamer) is voorzien van een royale inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting. Deze verdieping beschikt over een separaat toilet.

Tweede verdieping, via de vaste trap naar de tussen hal, 2 ruime en lichte slaapkamers, beide staan in verbinding met de luxe en ruime badkamer (Jack & Jill). De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel en een zwevend toilet. Door de zichtbare balkon van het schuine dak is het extra sfeervol.

kortom, een goed verzorgde, fijne en bovenal praktische woning voor het gezin, bijzonder gunstig gelegen nabij alle voorzieningen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie. De woningpresentatie toont mogelijk één of meerdere items die geen onderdeel zullen zijn van de huur.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 2.800 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 4.400
Beschikbaarheidsdatum Per direct
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 137 m2
Object ID HLV-12684

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 6
Badkamers 2
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid-West
Formaat tuin 42m2
Balkon Ja

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Jan van der Heijdenstraat

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-01-2025

Woonoppervlakte:

Ca. 80m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

2

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Johannes Geradtsweg

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

15-05-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 147m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gemeubileerd

Woonhuis te huur: Chrysantenstraat

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 120m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Eemnesserweg

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-08-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 111m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

3

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro