Woonhuis te huur aan de Johannes Geradtsweg in Hilversum

Hilversum
Johannes Geradtsweg

Huurprijs€ 3.250 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Aan het rustige en kindvriendelijk gedeelte van de Johannes Geradtsweg gelegen sfeervolle karakteristieke en ruime jaren ’30 tussenwoning met 5 slaapkamers en 2 badkamers. De gemeubileerde woning beschikt over een diepe voortuin en een ruime zonnige achtertuin met aangebouwde berging en een achterom.

Entree, vestibule met fraai origineel tegelwerk, glas in lood en garderobe. Hal met trapopgang, voorraadkast en modern (vrij hangend) toilet met fontein.

Ruime woon /eetkamer met open keuken met inbouwapparatuur waaronder een kookplaat met 5-pits fornuis, Quooker heet waterkraan, stoomoven, combi magnetron, oven, vaatwasmachine en een afzuigkap. vanuit de keuken toegang tot het terras (deels overkapt).

De woonkamer is voorzien van een smaakvolle parketvloer, gashaard en een erker aan de voorzijde met uitzicht over de ruime voortuin en het groene talud tegenover de woning, openslaande deuren aan de achterzijde naar de mooi aangelegde achtertuin met 2 terrassen, een aangebouwde berging, overkapping en toegang tot het achterom.

Eerste verdieping, overloop, drie in grootte variërende (slaap)kamers; een kastenkamer, slaapkamer met inbouwkasten, ouderslaapkamer aan de achterzijde met inbouwkasten(wand) en toegang tot het balkon. Luxe badkamer met royale inloopdouche met 2 regendouches, wastafelmeubel. Separaat toilet.

Vaste trap naar de zolderetage, overloop met wasmachine en droger opstelling, bergruimte. Twee slaapkamers aan de voorzijde en de tweede badkamer die is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een ligbad.

De woning is voorzien van zonnepanelen, het dak is geïsoleerd, de vloer en de spuwmuren zijn geïsoleerd en voorzien van isolatie. kortom, een goed onderhouden woningen helemaal van deze tijd.

Door de ligging aan de ventweg is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid, uitzicht op een ruime groenpartij (zonder overburen) en directe toegang tot de uitvalswegen van Hilversum en het openbaar vervoer.

Het centrum van Hilversum is op fietsafstand bereikbaar. Voorzieningen zoals scholen, winkels, NS-stations (2x), uitvalswegen, Mediapark en bos- en heidegebieden in de directe nabijheid.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 3.250 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 6.400
Beschikbaarheidsdatum 15-05-2024
Status Verhuurd
Interieur Gemeubileerd
Oppervlakte 147 m2
Object ID HLV-12683

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 6
Badkamers 2
Tuin Ja
Ligging tuin Noord
Balkon Ja
Noord

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Open haard Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Oude Amersfoortseweg

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

01-06-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 175m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Singel

Bussum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 162m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Zwarteweg

Bussum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 150m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Wandelpad

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 137m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro