Woonhuis te huur aan de Oude Amersfoortseweg in Hilversum

Hilversum
Oude Amersfoortseweg

Huurprijs€ 3.650 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd charmant heren-hoekhuis met 5 slaapkamers en parkeergelegenheid op eigen terrein. Kenmerkende vooroorlogse bouw, geheel gemoderniseerd waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. De royale woning is voorzien van alle gemakken terwijl de originele kenmerken van de woning zijn behouden.

De Oude Amersfoortseweg is een rustige en autoluwe straat, de woning bevindt zich op loopafstand van het centrum, (Internationale-) scholen, lokaal winkelaanbod en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht zijn goed bereikbaar.

Entree, tochtseparatie, hal met trapopgang, toilet, kelder, toegang tot de woonkamer en keuken. De ruime en heerlijk lichte woon / eetkamer beschikt over een en suite met glas in lood ramen en een erker met openslaande deuren naar de voortuin.

De moderne open keuken is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een koelkast , vriezer, een combi magnetron, vaatwasmachine, een afzuigkap in het plafond, een Quooker heetwaterkraan, een oven, een gaskookplaat in de ontbijtbar welke is voorzien van een bijzonder mooi werkblad.

Vanuit de openslaande deuren in de eetkamer toegang tot de zonnige achtertuin welke op het Zuiden is gelegen. Door de hoekligging krijgt de woning gedurende de gehele dag veel licht en beschikt de achtertuin over een praktische achterom. De hoge plafonds, strakke wandafwerking en parketvloer maken het geheel af.

Eerste etage, ruime overloop, twee in grootte variërende slaapkamers. Beide slaapkamers bieden toegang tot een eigen balkon. De ouderslaapkamer beschikt over inbouwkasten. Moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Tweede etage; drie smaakvolle en ruime slaapkamers onder de schuine kap, voldoende kast / bergruimte in de inbouwkasten. De eerste en tweede etage zijn tevens voorzien van een parketvloer.

De woning beschikt over zonnepanelen, de rook / CO -meter(s-) zijn aangesloten op het alarmsysteem.

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Het NS-station op slechts 4 minuten fietsen verwijderd. Kortom, een heerlijke gezinswoning in het hart van het Gooi gelegen, de hoge kwaliteit van de afwerking maakt deze woning echt uniek in zijn soort.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.
Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij deze woning mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Kenmerken

Huurprijs € 3.650 per maand inclusief Servicekosten
Waarborgsom € 6.900
Beschikbaarheidsdatum 01-06-2024
Status Beschikbaar
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 175 m2
Object ID HLV-7903

Woning

Slaapkamers 5
Kamers 7
Badkamers 1
Energielabel E
Bouwjaar 1910
Tuin Ja
Ligging tuin Zuid
Balkon Ja

Extra's

Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Vloerafwerking Hout

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Koningsstraat

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

Per direct

Woonoppervlakte:

Ca. 204m2

Status:

Beschikbaar

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Woonhuis te huur: Johannes Geradtsweg

Hilversum

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

15-05-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 147m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

5

Interieur:

Gemeubileerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro