Woonhuis te huur aan de Ardennen in Leusden

Leusden
Ardennen

Huurprijs€ 1.750 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

In de groene wijk Rozendaal in Leusden is deze zogenaamde Eurowoning te huur. Dit is een drive-in woning met een riante achtertuin en aan zowel de voor- als achterzijde van de woning een balkon. De woning beschikt over 3 slaapkamers op de 2e verdieping maar heeft op de begane grond ook nog een ruime kamer welke ideaal te gebruiken is als kantoor/praktijk ruimte.
Daarnaast geeft de parkachtige en bijzondere wijk de exclusieve mogelijkheid om van de tennisbaan, het basketbalveld en het verwarmde buitenzwembad gebruik te maken. Op nabije afstand zijn diverse sportvoorzieningen en winkelcentra Biezenkamp en Hamershof bereikbaar. Ook de uitvalswegen A28 en A1 zijn goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met apart toilet, en toegang tot de ruime garage welke in gebruik is als schuur voor de opslag van spullen en fietsen. Via de gang toegang tot twee kamers. 1 kamer is momenteel ingericht als een salon, de ander als kantoorruimte. Beide kamers bieden toegang tot de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping:
Via een wenteltrap toegang tot de eerste verdieping. Hier bevindt zich de ruime, lichte woonkamer met een open hoekkeuken. Fraaie woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen aan beide kanten. De woonkamer is ideaal in te richten met een zitgedeelte en bij de keuken het eetgedeelte. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, oven en koelkast. Zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde van de woning is een balkon.
Tweede verdieping:
Via de trapopgang toegang tot de tweede verdieping. Overloop met bergkast en toegang tot drie slaapkamers, badkamer en tweede toilet. Aan de voorzijde van de woning ruime slaapkamer met grote kastenwand. Tweede en derde slaapkamer aan de achterzijde met mooi uitzicht op het groen. De badkamer is voorzien van een ligbad en een dubbele wastafel. Apart tweede toilet.

Buiten:
Via de schuifpui van de beide kamers op de begane grond toegang tot de riante tuin met veranda waar verschillende zitjes geplaatst kunnen worden. Via de poort is de bushalte zo bereikbaar maar ook de faciliteiten van deze wijk. Bij de voordeur is ruimte voor het parkeren van 1 auto op eigen terrein. Gratis parkeren in de gehele wijk.

Bijzonderheden:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
- Beschikbaar per 01-05-2024;
- Energielabel C;
- Maximaal te huur voor 24 maanden;
- Een aantal vaste kasten blijven achter in de woning en bij voorkeur ook de piano in de woonkamer;
- De huurprijs is exclusief de maandelijkse leveringen en diensten per maand;
- Waarborgsom ter hoogte van 1,5 maand huur;
- Huisdieren in overleg;
- Gunning eigenaar.

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 2.625
Beschikbaarheidsdatum 08-05-2024
Status Verhuurd onder voorbehoud
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 151 m2
Object ID AMR-12379

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 5
Badkamers 1
Energielabel C
Bouwjaar 1970
Tuin Ja
Balkon Ja

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Separaat toilet Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Galicië

Leusden

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

15-05-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 142m2

Status:

Verhuurd

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro