Woonhuis te huur aan de Galicië in Leusden

Leusden
Galicië

Huurprijs€ 1.795 per maand

Terug naar overzichtReageer op deze woning

Omschrijving

Wonen in de fraaie en groene wijk Rozendaal in Leusden. De wijk heeft diverse wandelpaden, een tennisbaan, basketbalveld en een gezamenlijk verwarmd buiten zwembad (faciliteiten alleen te gebruik voor bewoners van de wijk). Voor wie op zoek is naar ruimte, rust, groen en plezier is bij deze ruime woning in Leusden aan het juiste adres. In minder dan 20 minuten fietsen is het centrum van Amersfoort te bereiken.

Deze goed onderhouden Eurowoning beschikt over een eigen oprit, inpandige garage, 4 (slaap) kamers, riante woonkamer met fraaie keuken, balkon aan zowel de voor- als achterzijde van de woning en een zonnige tuin op het zuid-westen. Ook zijn er 10 zonnepanelen aanwezig. Het huis is gerenoveerd in 2019.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, bergkast met de cv ketel (2022) en toegang tot de ruime inpandige garage. In de garage bevindt zich de aansluiting voor een wasmachine, droger en vriezer. De garage is ruim genoeg voor het stallen van spullen, fietsen, (tuin) gereedschap en andere opslag. Vanuit de hal toegang naar de tussenhal met trapopgang naar de eerste verdieping, apart toilet, bijkeuken/pantry en tuinkamer. De Pantry is uitgerust met een keukenblok met wastafel en een handige opbergkast. Ruime en zeer lichte tuinkamer welke nu is ingericht als werkkamer met kastenwand maar ook in te richten is als slaapkamer. Via de tuinkamer toegang via schuifdeuren naar de royale zonnige achtertuin. De solide schuifdeuren zijn voorzien van horren en de ramen zijn over de gehele breedte van de woning waardoor er veel licht binnenvalt.

Eerste verdieping:
De open woonverdieping biedt veel lichtinval en ruimte. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasmachine. Via de schuifpui is het balkon aan de voorzijde van de woning toegankelijk waar de hele ochtend zon is. De ruime woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een sfeervolle openhaard. Via de schuifpui toegang tot het balkon aan de achterzijde met uitzicht over de tuin en al het groen.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot alle ruimtes. Drie slaapkamer waarvan 2 aan de achterzijde en de derde royale slaapkamer over de gehele breedte van de woning aan de voorzijde. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn nu ingericht als kleedkamer en logeer/werkkamer. Vanuit de hal ook toegang tot de nette badkamer welke voorzien is van een dubbele wastafel met meubel, een handdoekradiator, een ligbad en een aparte douche die onlangs vernieuwd is. Op de tweede etage bevindt zich ook een tweede toilet.

Omgeving:
De architecten Zuiderhoek en Klunder hadden destijds twee uitgangspunten bij de bouw van deze Eurowoningen: 1. Privacy en ruimte. 2. Genieten van een groene en rustige omgeving. Als een van de weinige wijken in Nederland beschikt deze woning over een eigen zwembad (bijna in de achtertuin), tennisbaan en basketbalveld. Alles wordt beheerd door de Groenstichting Rozendaal. Voorzieningen zoals winkelcentrum De Hamershof en Biezenkamp, diverse scholen en sportfaciliteiten liggen op loopafstand.
Met de bus bent u in 15 minuten op centraal station Amersfoort

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 15-05-2024;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
- Maximale huurperiode van 24 maanden;
- De huurprijs is exclusief gas/water/elektra, tv/internet en gemeentelijke heffingen;
- huurprijs is inclusief maandelijkse servicekosten van de Groenstichting voor het gebruik van de gezamenlijke voorzieningen, zoals het zwembad;
- Huisdieren en roken niet toegestaan;
- Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur;
- Gunning eigenaar.

Kenmerken

Huurprijs € 1.795 per maand exclusief voorzieningen
Waarborgsom € 3.590
Beschikbaarheidsdatum 15-05-2024
Status Verhuurd
Interieur Gestoffeerd
Oppervlakte 142 m2
Object ID AMR-11656

Woning

Slaapkamers 4
Kamers 5
Badkamers 1
Energielabel B
Tuin Ja
Balkon Ja

Ligging

Parkeergelegenheid Goed

Extra's

Bad Ja
Aparte douche Ja
Separaat toilet Ja
Open haard Ja

Geïnteresseerd of vragen?

Weergave locatie

Aanbod in de buurt

Woonhuis te huur: Ardennen

Leusden

Type woning:

Woonhuis

Beschikbaarheid:

08-05-2024

Woonoppervlakte:

Ca. 151m2

Status:

Verhuurd onder voorbehoud

Slaapkamers:

4

Interieur:

Gestoffeerd

Partners

Logo Pararius
Logo Mini
Logo Expat rentals
Logo Funda
Logo Hielkema & co
Logo DataChecker
Logo ARPN
Logo Realworks
Logo VastgoedPro