Interhouse als uw
persoonlijke huurmakelaar

Vakkundige makelaars in uw belang.
Huren onder de meest gunstige voorwaarden.

Interhouse als huurmakelaar

Op zoek naar een huurwoning die perfect bij u past? Bij Interhouse doen wij dat voor u. Onze vakkundige makelaars zoeken uw ideale huurwoning en bemiddelen vervolgens in uw belang en voordeel voor de meest gunstige voorwaarden. Wij vinden zo snel mogelijk een geschikte woning voor u.

Geïnteresseerd of vragen?

Zelf franchisenemer worden?

Zelfstandig ondernemen in de vastgoedbranche en direct beschikken over de meerwaarde van onze geoptimaliseerde franchiseformules? Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang meer informatie.

Een passende huurwoning

Onze vakkundige makelaars vinden de meest geschikte woning in slechts enkele stappen. Interhouse begeleidt u bij elke stap naar uw huurwoning:

 • Vinden

  Aan de hand van uw persoonlijke profiel en woonwensen zoeken, selecteren en screenen onze makelaars de meest geschikte woningen voor u. Dagelijks doorzoeken wij de gehele markt. Hierdoor vinden wij altijd de beste match.

 • Bezichtigen

  Naast het vinden van de meest geschikte huurwoning, arrangeert uw huurmakelaar de bezichtiging. Dankzij dit screeningsproces bezichtigt u alleen woningen die u aanspreken. Daarnaast evalueren wij de bezichtigingen met u. Indien aan de orde, bepalen we de voorwaarden en strategie voor de onderhandeling.

 • Voltooien

  Zodra de juiste woning is gevonden en gehuurd, toetst Interhouse de aangeleverde huurovereenkomst op juridische correctheid en correcte opname van overeengekomen voorwaarden. Onze makelaars zien toe op een nette oplevering, middels een grondige inspectie. Zo bent u verzekerd van zorgeloos wonen, onder de beste voorwaarden en in de ideale huurwoning.

De voordelen van Interhouse

Schakelt u Interhouse als huurmakelaar in, dan gelden de volgende voordelen voor u:

 • Primair toegang tot woningaanbod
  Onze vakkundige en ervaren huurmakelaars hebben een breed netwerk. Zodra een nieuw huurhuis op de markt verschijnt, nemen wij deze direct voor u onder de loep.
 • Professionele onderhandeling in uw belang
  Huur altijd onder de beste voorwaarden met professionele en daadkrachtige vertegenwoordiging door Interhouse. Onze huurmakelaars onderhandelen met uw voordeel in gedachte.
 • Ervaren en vakkundige huurmakelaar
  Bij Interhouse beschikt u over de expertise van uw ervaren en vakkundige huurmakelaar. U bespaart tijd met het zoeken, selecteren en screenen van huurwoningen. Daarnaast bespaart u geld dankzij een correcte en gunstige huurovereenkomst.

Interhouse direct voor u aan de slag?

Verstrek uw woonwensen en gegevens in het formulier van een betaalde zoekopdracht.

Gerelateerde artikelen

08 april, 2020Tomas Lim

Spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomst

De verwachte spoedwet voor verlenging van huurovereenkomsten voor bepaalde tijd is aangenomen door de tweede kamer.
Lees meer
27 maart, 2020Tomas Lim

Gevolgen van de coronacrisis voor woningverhuur(ders)

Ook in de woningverhuur en de gehele makelaardij verwacht ik dat we gevolgen van de Coronacrisis zullen gaan voelen.
Lees meer
19 maart, 2020Tomas Lim

Nieuwe MINI Electric afgeleverd door van Poelgeest MINI

Een hagelnieuwe en volledig elektrische MINI is door Bas Ros van Interhouse verhuurmakelaars te Haarlem in ontvangst genomen bij onze huisleverancier.
Lees meer

Geweldige service, vriendelijk en betrokken, in 1x een goede woonruimte gevonden en gekregen. Thanksszz!

Luc van der Steeg

Bij Interhouse kan je met een gerust hart jouw woning in de verhuur plaatsen. Ik werd geholpen door Suzanne Hensbergen die alles voor mij in de puntjes georganiseerd heeft. Snel schakelen, professioneel en vriendelijk.

Sascha Vincent

Ik ben door Michiel van Interhouse Breda geadviseerd over het verhuren van een appartement. Het heeft mij de nodige praktische tips opgeleverd en inzicht welke rendementen mogelijk zijn. Erg prettig geholpen door Michiel! Die trouwens ook niet te beroerd is om 's avonds even terug te bellen....  

Jochem van Rossenberg

Voor het verhuren van mijn aangekochte beleggingsappartement, heb ik contact gezocht met Interhouse in Breda. Er waren meerdere goede opties voor mij mogelijk en Michiel Pas heeft me erg goed geadviseerd op het gebied van huurbescherming en de (on)mogelijkheden voor tijdelijke verhuur. Nu heb ik de perfecte match en daar ben ik hele gelukkig mee!

Colin van der Zaal

Interhouse Den Haag verhuurt mijn appartementen en ik ben daar meer dan tevreden over.

Chantal Eikemans

Met Interhouse Den Haag heb ik uitstekende ervaringen. Zij kennen de markt op hun duimpje, weten hoe een flat het beste moet worden ingericht en zoeken een geschikte huurder. Ze zijn snel, efficiënt en behulpzaam. Een betere bemiddelaar kan men zich niet wensen.

H. Rotteneberg

Met grote dank aan Bianca is onze woning op zeer korte termijn verhuurd. Direct een zeer professionele aanpak, transparant , proactief , persoonlijk en ons belang op de voorgrond gezet. Zowel bij vastgoed als juridisch zijn wij heel goed ondersteund met volle aandacht. Bovendien is Interhouse in staat geweest om snel met verschillende potentiële huurders te komen en te kiezen voor huurder die het beste aansluit bij onze wensen! Ik raad Interhouse dan ook oprecht van harte aan?

Mo Amaziane

Bianca, bedankt voor de goede service bij het verhuren van ons appartement. Er was snel een huurder gevonden en het papierwerk was prima geregeld.

Wouter van den Eijnde

Opvallend persoonlijke begeleiding, zeer adequate afwikkeling en perfecte nazorg. Van harte aanbevolen.

De heer Hans de Boer

Zeer goed professioneel contact. De huurcontracten worden snel op verzoek aangepast aan de omstandigheden en het hele appartement wordt bij (verhuur)overdracht grondig gereinigd met foto's van de staat van het appartement.

de heer Roels

Betrouwbaar, contact is snel en soepel verlopen, vriendelijke meiden op kantoor. M'n huis was rap verhuurd, voor een goede huurprijs.

Nicoline van Putten

Goede, deskundige, charmante makelaar die jouw product weet te verkopen. Hij weet hoe de hazen lopen en handelt op basis daarvan.

Een Funda gebruiker

Als Australische expats huurden wij een huis via Interhouse Haarlem. Vanaf de eerste ontmoeting was Bas heel professioneel, kundig en flexibel wat voor ons de transitie naar Nederland een stuk gemakkelijker maakte. We zijn erg te spreken over Interhouse en hebben Bas ook ingehuurd om onze eigen zaken t.a.v. ons investeringspand af te handelen. Ik raad Interhouse aan voor zowel huurders als verhuurders.

Marieke Rijksen

Fantastische service, vriendelijk geholpen en deskundig geadviseerd.

Rien van Huisseling

Snelle en duidelijke communicatie. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Met verschillende afdelingen gesproken en komen allemaal kundig en betrouwbaar over. Zeker een aanrader!

Wes Ley

Binnen een maand een perfecte woning in Hilversum. Communicatie zoals het moet zijn. Serieus, vriendelijk en een beetje humor. Debby en Carolijn hebben mij echt geholpen. Fijn! David

David Price

As a host I used this agency's services to set up the rental contract and do the check-in. Their advice has been very useful, they were always easy to reach if I had questions.

Cyril Schmidt

Carolijn and Debby have been instrumental in securing the perfect home away from home, immediate and clear communications and lovely attitude!!! Willing to go to the extra mile to make me comfortable. Thank you Carolijn.

Fatima Daniels

Top communicatie en erg professioneel begeleid gedurende de huur van mijn appartement.

Colin de Jonge

Snelle service, ben tevreden!

Kervann Ronn

Wat een superservice ontvangen van Mareille Piena. Ze heeft ons ontzettend goed bijgestaan met advies en denkt met je mee. Snelle reactie en zelfs indien nodig buiten kantoor tijden bereikbaar. Je merkt vanaf het begin dat dit iemand is die er volledig voor gaat. Dus indien u op zoek bent naar dat persoonlijke contact en net die extra service, dan raad ik voor de volle 100% Interhouse Amersfoort aan. Iemand die haar vak verstaat en hier plezier in heeft dat merk je in alles.

Anoniem

Hartelijk dank voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben. Ik vind jullie erg professioneel en menselijk. De waarden waar jullie als bedrijf voor staan, heb ik allemaal teruggezien en gevoeld in het contact. Chapeau. Ik zal jullie in mijn omgeving sterk promoten.

Klant van Interhouse Breda